Poctivý guláš, FOTO: Rkolarsky, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia CommonsReceptyTipy do domácnostiČeši stále přidávají do guláše mouku. Šéfkuchaři ale radí cibuli, vývar a čas Edita Folprechtová3 min.22. 7. 2025« Zpět na článekMohlo by vás zajímat: Ilona Csáková roztančila Šikland: V leopardích šatech ukázala štíhlou postavu a dobrou náladu « Zpět na článekPoslat článek dálFacebookTwitterWhatsAppE-mailem Přidejte si nás na seznam.cz Štítkybez moukyčeská kuchyněcibulegulášJan PunčochářMarek RaditschReceptšéfkuchařitradiční jídlaVařeníEdita FolprechtováPsaní je mou vášní již od střední školy, a to už je nějaký ten pátek. Miluji kulturu, popkulturu, hudbu a divadlo.Další článkySouvisejícíREKLAMA⚡️NejčtenějšíREKLAMA