Čajový sáček, FOTO: FreePik.comZajímavostiVědaZdravíObyčejný čajový sáček uvolňuje při spaření miliony plastových částic. Ty pak končí v lidském těle Edita Folprechtová3 min.27. 7. 2025« Zpět na článekMohlo by vás zajímat: Reportáž „Bába pod kořenem“ slaví 13 let. Paní Zdena má dnes hospodu, film i následovníka z Plzně « Zpět na článekPoslat článek dálFacebookTwitterWhatsAppE-mailem Přidejte si nás na seznam.cz Štítkyčajčajové sáčkyDomácnosthorké nápojejídlo a pitíkaždodenní zvykymikroplastyneviditelné látkypitný režimzdravíEdita FolprechtováPsaní je mou vášní již od střední školy, a to už je nějaký ten pátek. Miluji kulturu, popkulturu, hudbu a divadlo.Další článkySouvisejícíREKLAMA⚡️NejčtenějšíREKLAMA