REKLAMA

Dýňová sezona je tady: Některým se raději v jídelníčku vyhněte. Jaké dýně zvolit k jídlu a které na vyřezávání

Začíná období dýní a jejich vyřezávání. Dýně ale mohou být i velmi zajímavou potravinou ve vašem jídelníčku. Kterou vybrat k obědu a jakou jen na dekoraci?

Prací gel z kaštanů vyrobíte snadno a nebude vás stát nic

Příprava pracího gelu z kaštanů je jednoduchá a nebude vás stát nic. Jen trochu vašeho času. Pojďte se inspirovat a zadarmo si vyrobit prací gel.

Elektřina pod kontrolou: Jak ušetřit tisíce na elektřině s moderními spotřebiči

Náklady českých domácností se neustále zvyšují, elektřina a správné hospodaření s ní je tedy základním cestou k úsporám. Jak ušetřit díky chytrým zařízením?

Kam na houby? Češi zaplavili lesy po celé zemi a nosí domů plné koše

Houbařská sezóna 2024 v Česku přinesla rekordní úlovky. Houby rostou! Objevte nejlepší místa pro houbaření, od Klánovických lesů až po Jižní Moravu.

Bakterií může být v kuchyni více než na záchodě. Jak minimalizovat riziko kontaminace a otravy jídlem

Kuchyně je srdcem každé domácnosti – místem, kde připravujeme jídlo, kde se schází celá rodina, ale také prostředím, kde může hrozit nebezpečí v podobě bakterií a mikroorganismů.